İkizler Burcuna Hediye

 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında doğmuş her birey İkizler burcudur. Doğum haritalarında Venüs burcuna bakarak hediye seçmek daha doğru olsa da genel olarak İkizler burçlarını mutlu edebilecek hediye seçimlerini derledim. 


Öncelikle İkizler burçlarını küçük hediyelerle mutlu etmenin zor olacağını söyleyebilirim. İkizler burçlarını marka ve popüler olan her hediye mutlu edecektir. Hediyeniz storye atma niteliği taşımalı! Popüler müziklerden bir çalma listesi de oluşturabilirsiniz. Bir buket çiçek alacaksanız gösterişli olmasına dikkat etmelisiniz. Hediye kutuları gibi marjinal hediyeler de İkizler insanının ilgisini çekebilir. 


1. Teknolojik aletler

Merkür yönetimindeki İkizler insanları teknolojiyi kullanmayı çok severler. Özellikle iletişim kurmada teknolojik araçları kullanmayı çok seven İkizler insanlarını en son çıkmış model cep telefonu, akıllı saat, renkli klavye, vlog kamerası gibi havalı hediyeler mutlu edecektir. 


2. Marka ürünler

İkizler burçlarında genellikle marka takıntısı olabiliyor. Çok ünlü bir markanın logosu olan herhangi bir model İkizler insanlarını mutlu edecektir. Ünlü markaların hediye kutularından almayı da tercih edebilirsiniz. Hediyenizi nereden alırsanız alın, nasıl sunduğunuza özen gösterin; renkli özel hediye paketleriyle hediyenizi sunun.



3. Kozmetik ürünleri

Her İkizler insanı kişisel bakımına çok özen gösterir. İyi bir markanın kozmetik ürünü, hele ki bir influencerın önerisi ise, İkizler kişisini mutlu etmeye yarayacaktır. İyi markalardan makyaj ürünleri koca bir tebessümü İkizler'in yüzünde görmenizi sağlayacaktır. Yine cilt bakım randevusuyla bir sürpriz yapmak, kağıt maskelerle dolu bir kutu hediye etmek İkizler kişisinin gönlünü fethetmenize yardımcı olur.



4. Bilet

Hareketin gezegeni Merkür yönetimindeki İkizler insanları gezmeyi çok severler. Seyahat bileti, konser bileti, tiyatro bileti gibi hareketli aktiviteler içeren bir armağan İkizler burcu insanını etkilemenize yardımcı olacaktır.

5.Takı

Özellikle doğal taşlara ilgisi bulunan İkizler kişilerine orijinal tasarımlı doğal taş takılar hediye edebilirsiniz.



6. Mistik kartlar

Tarot kartları, meditasyon kartları, eril/dişil kartları gibi haberci kartlar ve sarkaç gibi farklı ürünler Merküryen İkizler insanını mutlu etmeye yarar.


7. Müzik aletleri

Parmaklarını kullanmada doğal yeteneği olan İkizler burçlarına tuşlu, vurmalı çalgılar hediye edebilirsiniz. Kulaklık, hoparlör gibi ürünler de cezbedici olacaktır.


8. Kitap

İkizler tanıdığınızın ilgi alanına göre bir kitap seçmekte zorlanıyorsanız; çok satanlardan bir kitap tercih edebilirsiniz; bu ilgisini çekmenize yardımcı olacaktır.




Yorumlar

Popüler Yayınlar