2020 VENÜS İKİZLER RETROSU

Venüs karşıtlıkları birleştiren, dengeleyen bir gücü sembolize eder. Zevklerle doğrudan ilişkilidir. Terazi ve Boğa burcunu yönetir. Venüs'ün natal haritada bulunduğu burç hayatın hangi alanlarında tatmin olduğumuzu, kendimizi ve çevremizi nasıl sevdiğimizi, ilişkilere olan katkılarımızın neler olduğunu gösterir. Kadın haritasında kadının güzelliğini, kadınlığını hangi yollarla sergilediğini, erkek haritasında erkeğin hoşlandığı kadın tipini sembolize eder. Venüs'ün, iletişim gezegeni Merkür yönetimindeki İkizler burcunda geri yolculuğu hayli ilginç olacak! Venüs retro hareketini 13 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecek. Bu dönemin en şanslıları Boğa, Terazi, Akrep ve Koç burçlarıyken en şanssızları ise İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları olacak.

Bu sürecin taşıdığı genel temalara odaklanalım:

  • Venüs'ün değişken nitelikteki hava elementi İkizler burcunda ilişkilerde ikiliğe sebep olur. Bu dönemde flörtöz tavırlarımız artarken, birden fazla kişiyi idare etme isteği ve ilişkide olma güdüsü de artabilir.
  • Stil değişikliği yapmak isteyebilir, kalıcı sonuçlar yakalayamayabiliriz.
  • Süreklilik istenen konularda başlangıç yapmak için uygun bir zaman değildir. Hızlı ve düşünmeden kararlar alabilir, tekrarlayan olumsuz sonuçlarla karşılaşabiliriz. 
  • Natal haritasında Venüs Retro doğanlar yeni adımlar atmakta çekinmeyebilirler.
  • Yarım kalan dizi ve kitapları tamamlamak için ideal dönemdir.
  • İkinci el ve antika alışverişi için ideal dönemdir. Dolap, gardrops gibi uygulamaları kullananların sayısı artabilir.
  • Yatırım amaçlı tadilata ihtiyacı olan bir ev almak için ideal dönemdir.
  • #tbt yapanların sayısı artarken, kendimizi arşivleri karıştırırken bulabiliriz.


İLİŞKİSİ OLANLAR İÇİN


İlişkilerinde zihinsel uyum ve iletişim önemli olacak. Fikir ayrılıkları yaşayabilir, sürtüşmeler fazlalaşabilir. İlişkilerde değerlendirme süreci hakim olacak, birçok kişi bu süreçte duygularını değerlendirebilir, aşkta hızını düşürebilir. Bu süreçte duygusal bağlılıktan kaçma isteği, aşık olmaktan kaçınmak isteyip ayrılıklar yaşanabilir. İhanete uğrayanlar, bu ihanet açığa çıkabilir, yüzleşmelerle karşılaşabilirler. Bir ayrıl, bir barış ilişkisi olanlar için netleşme söz konusu olabilir. Unutmayın! Bu dönemde yaşanan sonları daha sonra toparlamak imkansız hale gelebilir. Bu dönemde ilişkide yeni adımlar atmaktan kaçınmalı. Nişan, düğün gibi planlar ertelenmeli. 

İLİŞKİSİ OLMAYANLAR İÇİN


Flörtöz tavırlar çoğalırken, birden fazla kişiyi idare etme isteği, ilişkide olma güdüsü artabilir. Duygusal samimiyet içermeyen ilişkiler fazlalaşabilir. Özellikle, iletişim eksikliği sebebiyle yarım kalan, bitmiş aşklar tekrar gündeme gelebilir. O çok beklediğiniz telefon artık gelebilir! Bitmiş olan ilişkisinde haksızlığa uğradığını düşünen varsa hesaplaşma için hazırlansın. 2012 yılında incittiyseniz incinecek, incindiyseniz adalet yerini bulacak, mutluluk kapınızda! Stalk manyağı olabilir, kendimizi arkadaşlarla "ben buna nasıl bakmışım ya" diye konuşurken de bulabiliriz. Uzun süredir görüşmediğiniz, adını dahi anmadığınız eski aşklarla yolunuz kesişebilir. "Kaybettiğin neymiş gör istedim" pozları verenler artarken, dedikodu yapma isteğimiz istemsiz artıyor, başımıza bela olabilir aman dikkat!Bu dönemde kalıcı bir ilişkiye başlamak neredeyse imkansızdır. Elbette ilişkiye başlanabilir fakat daha sonra iletişim kopukluklarıyla ayrılıklar gerçekleşecektir, ilişkiye başlamayı ertelemede fayda var. Birbirini tanıma süreci ve flört için uzunca bir zaman var, değerlendirmeli.

Bu sürecin burçlar için taşıdığı genel temalara odaklanalım:

KOÇ
Kardeşlerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. İlişkisi olan Koç burçları ilişkide ciddi adımlar atarken, bekar Koçlar flörtü abartabilir.

BOĞA
Para konusunda kayıplar yaşayabilirler. İlişkisi olan Boğa burçları ilişkilerinde aşk böceği olurlarken, bekar Boğalar aşka yelken açabilirler.

İKİZLER
Gökyüzü hızlı ve ani kararlar vermemeniz için sizi uyarıyor, risklerle başınız belaya girebilir. İlişkisi olan İkizler burçları ilişkiden beklentilerini sorgularken, bekar İkizler burçları yeni kişiler tanımaya oldukça hevesli.

YENGEÇ
Hakkınızda yapılan dedikodular kulağınıza gelebilir. İlişkisi olan Yengeçler yüzleşmeler yaşarken, bekar Yengeç burçlarının sağlam bir ilişki kurma isteği artacak.

ASLAN
Arkadaş ortamında sorunlar gündeme gelebilir. İlişkisi olan Aslanlar duygusal doyum sağlayamadığı ilişkisini sonlandıracak, bekar Aslanların şımartılma dönemi tadını çıkarsınlar.

BAŞAK
İş ortamında, otoriter figürlerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir, iş otamında imajı zedelenebilir. İlişkisi olan Başak burçları partnerinin gerçekleri yüzüne vurmasıyla karşılaşabilir, bir ayrıl bir barış ilişkisi olanlar son yaşarken, bekar Başak burçları ilişkilerde zeka arayacak.

TERAZİ
Zor bir süreci atlatan umutsuz Teraziler aşkta yaralarını saracak, ilişkisi olanlar evlilik yolunda adımlar atarken, bekar Terazilerin aşk kapılarını çalabilir sırılsıklam aşık olabilirler.

AKREP
Borçlarınızı ertelemekten vazgeçin. İlişkisi olan Akrep burçları ani bir kararla evlilik yoluna girebilir, bekar Akrepler güven arayışında ilişkiler kurabilir.

YAY
Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda sarsılmalar yaşayabilir. İlişkisi olanlar kendini anlatmada zorlanacak, ciddi ayrılıklar yaşayabilir, bekar Yaylar sabretsin...

OĞLAK
Sağlıkla ilgili olumsuz durumlar gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar ilişkisini şifalandırırken, bekar Oğlak burçları alıştığı ilişkilerden farklı bir ilişki içinde kendini bulabilir.

KOVA
Uzun süredir aşkta hayal kırıklığı yaşamış olan Kova burçları için; ilişkisi olan Kova burçlarının aşkosuyla iletişimi artarken, bekar Kovalar eski ilişkilerini onarmak isteyebilir.

BALIK
Aileyle ilgili, özellikle anne tarafıyla alakalı olumsuz durumlar gündeme gelebilir. İlişkisi olan Balık burçları uzun zamandır ilişkilerinde sınanmakta ve bu son sınavlarını başarıyla atlatabilirlerse ilişkilerinde ciddi adımlar atabilirler, ayrılıklar da yaşanabilirken, bekar Balık burçlarının hesaplaşma zamanı! Geçmişi geride bırakıp yeni aşklara yelken açıyorlar, büyük aşk kapıda.

Lütfen yükselen burcunuzu okuyun. Teşekkürler:)






Yorumlar

Popüler Yayınlar