2022 İLK GÜNEŞ TUTULMASI BOĞA BURCUNDA

 30 Nisan 2022 saat 22.27'de Venüs yönetimindeki Boğa (10°27’) burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. 2022 yılının tüm tutulmaları Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek. Yeni Ay sırasında Güneş ve Ay aynı yörünge üzerinde dizildiğinde Dünya'dan Güneş tutulmasını gözlemleriz. Bu tutulma Türkiye'den gözlemlenemeyecek. 


Astrolojide tutulmalar kadersel dönüşümlere işaret eder. Her tutulma hayatlarımıza tetik etkisi yapar. Bu tutulmadan özellikle Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları yoğunlukta etkilenirken; bu burçların 10° yakınlarında kişisel gezegenleri(Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn) bulunanlar da hayatlarında büyük dönüşümler yaşayacaklar. Bu dönüşümler somut anlamda gözle görülür olacak.


Yeniden yapılanma ve başlangıç enerjisi taşıyan tutulma dönemini iyi değerlendirebilirsek olumlu sonuçlar sağlarız. Taze ve güçlü enerji ile geleceği şekillendirebiliriz. Özellikle beden, refah, konfor, güzellik, estetik, bakım, cilt, beslenme, kadınlık, finans, para konularında bu dönemi güzel değerlendirebiliriz. Boğa burcu; Doğa Ana'nın, Venüs, Afrodit'in güzelliğini bize yansıtacak; şüphesiz bu dönemde dişil enerjimizi kolaylıkla artırabiliriz. Doğayla bir olup, huzura uyumlanabiliriz. Öz değer kavramı vurgulanacak. Sahip olma dürtümüz artıyor. Toprak ile ilgili konular gündemde olacak. Somut değerler ile ilgili farkındalıklar yaşayanların sayısı artacak. Aniden zengin olanlara şahit olabiliriz. Alma-verme dengesini kurmak kazancı artıracaktır. Daha gerçekçi, inatçı, temkinli bir enerjideyiz. Hedeflere odaklanırsak somut, kalıcı bir güvenilir alan yaratabiliriz. 


Bu dönemde boğaz bölgesi, gırtlak, dil, ses telleri, ağız bölgesi, dişler, boyun, çene daha hassas olur, korunması gerekir. Bu organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Ses kısılmaları, boğaz ağrıları olabilir. Bedensel olarak hareket ve reaksiyonlar bu günlerde yavaş olabilir. Kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olunmalı; kanamalar zor duracaktır. Boğaz çakrası destekleyici olarak nane çayı tüketebiliriz; aynı zamanda mavi rengi bu dönemde hayatımızda artırabiliriz. Şarkı söylemek, düşüncelerimizi sesli bir biçimde dile getirmek bu dönemde rahatlatıcı olacaktır. Toprakta daha fazla vakit geçirmeye özen gösterelim. Bitkilerimizle ilgilenmek, bu dönemde onlara iyi gelecektir. Bu günlerde kesinlikle iştah artacak, endişelenmeye gerek yok. Yoga, nefes egzersizleri gibi kalıcı meditatif hobiler edinebiliriz.


Tüm burçlar için tutulmanın etkilerini anlattım. Yükselen burcunuza göre Boğa burcundaki bu tutulmanın etkilerini okuyabilirsiniz.


KOÇ

Maddi konularda yenilikler yapma isteğiniz artıyor. Para konularında büyük atılımlar yapabilirsiniz. Maddiyatla ilgili bu günlerde endişeleriniz, motivasyonunuz artabilir. Yeteneklerinizin vurgusu çoğalıyor. Yeteneklerinizi paraya dönüştürme imkanı sağlayabilirsiniz. Ani zenginlik elde edenler olabilir. Kaynaklarınız, sahip olduğunuz maddi manevi tüm değerleri farkına varıyor olacaksınız.


BOĞA

Hayatınızda büyük dönüşümlere hazır olun. Natal haritanızın kapasitesine göre bu dönemde hayatın belirli alanlarında yenilik, dönüşüm kaçınılmaz olacak. Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir ev, yeni bir tarz, yeni bir siz... Tepkileriniz ani olabilir. Pozitife odaklanın, bu dönemde enerjinizi doğru yönlendirmeniz önemli. Bedenen yorgun, bitkin hissedebilir, sağlıkla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakacak, yeni bir kimliğe bürüneceksiniz. Yenilik, özgürlük, uyanış anahtar kelimeleriniz.


İKİZLER

Manevi olarak beslenmek isteyebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ruhani uyanışlar gerçekleşebilir. Maddi olarak kaygılar yaşıyor olabilirsiniz, geçici bir etki olduğunu anımsayın. Sahip olma, sahiplenme dürtünüz artabilir. Rüyalarınız artıyor, haberci rüyalar alabilirsiniz.



YENGEÇ

Sosyal ortamınız, gruplarınız, arkadaş çevrenizle ilgili uyanışlar yaşayabilirsiniz. Dostluklarda güvenilir bir alanda kalmak isteyebilirsiniz, ani ortam değişiklikleri yaşayabilirsiniz, hayatınıza sizin bakış açılarınızı değiştirecek ve size esin kaynağı olacak, bilgili, özgürlükçü ve yenilikçi kişiler dahil olabilir. Geleceğe dair özellikle somut ve maddi konularda planlamalar yapacaksınız. Hayata bakış açınız dönüşüyor.



ASLAN

Sosyal statünüz ve kariyerinizle ilgili ani yeniliklere hazır olun. Çevreniz tarafından yenilikçi tavırlarınız farkediliyor. İş konularında yeni ve ani gündemler meydana gelebilir. İş değişikliği yaşayabilirsiniz, evlilik ansızın gündeme gelebilir. Maddi konularda ve iş hayatıyla ilgili sorumluluklarınızın bilincine varacak ve bir takım önlemler alacaksınız.



BAŞAK

Hayata bakışınızı değiştirecek, inanç ve felsefenizi sarsacak, sizi dönüştürecek ani durum ve olaylar yaşayabilirsiniz. Bunlara sebebiyet veren yakın dostunuz veya eşiniz olabilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda şanslı bir dönemdesiniz. Yenilikçi ve özgürlükçü bir bakış açısıyla fikirlerinizi hayatta uygulamak isteyebilirsiniz.



TERAZİ

Alma-verme dengenizi korumanın öneminin vurgulandığı bir dönemdesiniz. Ortaklı kazançlar konusunda neyin ne olduğunu, size ne kazandırdığını veya ne kaybettirdiğini sorguluyor olacaksınız. Ani bir şekilde korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle zehirlenmelere karşı önleminizi mutlaka alın.



AKREP

Aşk ilişkinizi evliliğe götürebilirsiniz veya mevcut ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınızın aşkı ansızın karşınıza çıkabilir. İkili ilişkilerde ani durumlara açık, hazırlıklı olun. Sizin dönüşüm yılınız. Birçok Akrep evlenecek. Ortaklı konularda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Alma-verme dengenizi korumak bu dönemde önemli.



YAY

İş ortamınızla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Yenilikçi, özgürlükçü arkadaşlar iş ortamınıza dahil olabilir. İş ortamınızda daha teknolojik cihazların alınması veya yenilenmeler olabilir. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Tayin yaşayanlar olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bedenen bitik olabilirsiniz. Boğaz bölgenize dikkat edin. Boğa burcunun temsil ettiği alanlarla ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.



OĞLAK

Ebeveynseniz çocuklarınızla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz, çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Tatil, seyahat planlamaları bu günlerde gerçekleşebilir. Konfor alanınızı oluşturmada zorlanıyor olabilirsiniz. Aşk, zevkler ve hobileriniz önem kazanıyor. Size keyif veren durumlarla ilgili farkındalığınız artabilir. Kendinizi "Ben neyi seviyorum" veya "Beni ne mutlu eder?" gibi soruları sorarken bulabilirsiniz. Bu günlerde kendinize vakit ayırmanız size yarar sağlayacaktır aksi taktirde çok bunalmış hissedebilirsiniz. Yalnız olanlar için ani ilişki başlangıçları, ani aşk olabilir.



KOVA

Yeni bir ev satın alabilirsiniz veya yeni bir ev satın almanın başlangıcını yaşayabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz, taşınabilirsiniz. İş ile alakalı yenilikler yaşayabilirsiniz. Atalarınızla, köklerinizle ilgili farkındalıklar yaşabilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Mirasla ilgili gelişmeler olabilir.



BALIK 

Yakın çevrenizle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Zihinsel bir yenilik sürecindesiniz. Aklınız daha hızlı çalışıyor. Bedenen daha güçlü hissedebilirsiniz. Eğitim, iletişim konularında şanslı bir dönemdesiniz, destekleniyorsunuz. Maddi kazançlar sizin için önemli. Bolca seyahat gündeminizde olabilir. Okuma,yazma her türlü zihinsel faaliyette başarılısınız. Yaratıcılığınız artıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar