YILIN İLK TAM AY TUTULMASI AKREP BURCUNDA

16 Mayıs 2022 Türkiye saati ile sabah 06.13'te 25°17’ Akrep burcunda yılın İLK tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Dolunay Dünya'ya en yakın pozisyonuyla bir SÜPER AY gerçekleştirecek dolayısıyla bizlere etkileri de süper yoğun olacak. Bu gece gökyüzüne dikkatle bakarsanız Ay her zamankinden büyük görünecek.


Yönettiği burç İkizler'de retro yapan Merkür ve stresli ay tutulması bu günlerde iletişimsel problemler yaratabilir. Kıskanç tavırlar ile karşılaşabilirsiniz. 

Ekonomi, finans alanında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Bu günlerde riskli yatırımlar yapmamaya özen gösterin.

Spora başlamak için uygun dönem.

Geçmişten gelen sorunları sonlandırmak için bu günleri değerlendirebilirsiniz.  

Natal haritasından özel etki alacak olanlar bu ay tutulması ile travmalarından kurtulabilirler. Birçok kişi için hayatının yeni döngüsü başlıyor. Zehirlenmelere dikkat. Beslenmenize özen gösterin.

Bu günlerde bel bölgenizi koruyun, sakral çakra çalışmaları yapın. Turuncu renk kullanımınızı artırabilirsiniz.

Suyla ilgili problemler gündeme gelebilir. Su felaketleri yaşanabilir.

Kadın-erkek ilişkilerinde problemler ve ilişkilerin boyutunu değiştirmeler(ayrılık, evlilik kararı, ilişkide yeni kararlar) söz konusu olabilir. NOT: Bu dönemde biten bir ilişkinin tekrar başlaması mümkün olmayacaktır.

Bu günlerde gizlilik gerektiren işlerinizi başarıyla halledebilirsiniz.


Mars yönetimindeki Akrep burcu sabit niteliklidir ve su elementini kapsar. Akrep sezonu 23 Ekim-22 Kasım tarihlerine karşılık gelir. Bu dönem tam da kışın habercisidir; yazın aydınlığı ve sıcaklığı kaybolmaya başlar. Cadılar bayramı Akrep sezonunda kutlanır. Akrep hayvanı karanlık ve nemli bölgelerde kuyruğunda zehir iğnesi ile yaşar. Akrep burcu karanlık tarafları içinde barındırır; dolayısıyla Akrep burcundaki Süper Ay tam tutulma kriz çıkaran etkilere sahip olabilir. Akrep travmalarla ilişkilidir; natal haritamızda Akrep burcunun konumlandığı evin konularında travma etkileri yaşayacağız.


Bu dönemde üreme organları, genital bölge, anüs, rahim daha hassas olur, korunması gerekir. Bu organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Kadınlar için regl dönemleri daha sancılı olabilir, adet düzensizlikleri yaşanabilir. Kadın hastalıkları veya cinsel yolla bulaşan hastalıklar artabilir. Kök ve sakral çakra çalışmaları yapmak, turuncu ve kırmızı rengi bu dönemde hayatımızda artırmak da fayda sağlayacaktır. Bolca turuncu meyve ve sebze tüketebiliriz, sakral çakraya katkı olacaktır. Toprakta vakit geçirin, ağaçlara sarılın.


Akrep için "biz" olmak çok önemlidir. "Ben" diyenler için bu dönem daha zorlayıcı geçebilir. 


Bu tutulmadan en çok etkilenen burçlar su grubu olan Akrep, Balık ve Yengeç burçları ve Ay burcu Akrep olanlar. Tüm burçlar için natal haritanızda 25 derece ve yakınında bulunan gezegenleriniz önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. Tüm burçlar için etkilerini sizle paylaştım. 

Yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

Ay tutulması ile özellikle finansal alanda sarsılmalar, yapılanmalar yaşayabilirsin. Para konusunda denge sağlamak zor olabilir. Ortaklı para konularında temkinli davranman gereken bir dönem. Sosyal ortamın, arkadaş gruplarında düzenlemeler yapacaksın. Geleceğinle ilgili somut kararlar vermek isteyecek, yeteneklerini farkına varacaksın. Bu günlerde seyahat etmemeni öneririm.


BOĞA

Kendini bir yıldız gibi parlıyor hissetsen bile ikili ilişkiler seni yoruyor olabilir. Yakın arkadaşlar, ikili ilişkiler, evlilik konularında sınanabilirsin. Aşk konusunda yeni bir döngüye girdin. Kariyer konularında kalıcı destekler edinebilirsin. Maddi kaynaklarındaki hareketlilik bu dönemde finansal huzursuzluk getirebilir. Geçmişe ait somut hatıralar(eski bir fotoğraf, hatıra defteri, anı kutusu) bulabilirsin. Zihnen sıkışmış, bedenen yorgun hissedebilirsin.


İKİZLER

Yarım kalan işleri ve evrak işlerini halletmek için bu günleri değerlendirebilirsin. İletişim problemleri ve geçmişle boğuştuğun bu günlerde sağlığına çok özen göstermelisin. Özellikle kadın hastalıkları konusunda tedbirli olunmalı. Bel bölgeni korumalısın. İş ortamın veya iş arkadaşların değişebilir. İş ortamında sana kriz çıkaran kadın figürler olabilir. Yurtdışı, akademi, yabancılar, ticaret, sosyal medya, üniversite, felsefe ile ilgili konularda somut destek arayışına girebilir, yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Hayatındaki fazlalıklardan kurtul.


YENGEÇ

Bu günlerde yeni seyahatler, planlamalar gündeminde olabilir. Yurtdışı seyahatleri ve yaz tatili planlamaları yapabilirsin. Yalnız Yengeç burçları için hayatının aşkını onlara verecek tetik etkisi başladı. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç burçları için yakında sevindirici haberler, gelişmeler olabilir. Ebeveyn Yengeç burçları bu günlerde çocuklarının problemleri ile ilgilenebilirler. Ortaklı para konularında düzenlemeler yapacak ve sabit bir gelir isteyeceksin. Hayallerin konusunda harekete geçiyor ve özellikle ticaret, yurtdışı, yabancılar, akademi, felsefe alanında ısrarcı oluyorsun. Geçmiş kaynaklı beklenmeyen aksilikler söz konusu olabilir.


ASLAN

Ailen, ataların, toprakların, geçmişinle ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsin. Babayla ilgili problemlerle uğraşabilirsin. Terfi bekliyorsan gecikme yaşayabilirsin, doğru zamanın senin için yapılandığından emin olabilirsin, keyfine bak. Birçok Aslan burcu mülk edinebilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda yeni kararlar alabilirsin. İçine dönmek, evde vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Bu günlerde eski dostlarınla sıkça denk geliyor olabilirsin. Sosyal ortam ve arkadaş gruplarında iletişim problemleri yaşayabilirsin. Kariyer, iş konularında garantici davranmalı; riskli adımlardan uzak durmalısın.


BAŞAK

Yakın çevren, kardeşlerinle ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsin. Yakın çevrende popülariten artıyor. Eğitim, seyahat konularında bir tetik etkisi başladı. Kariyer hayatında iletişim kaynaklı aksaklıklar söz konusu olabilir. Bu yaz çok fazla seyahat edebilirsin. Kaza ve sakarlıklara karşı önlemini almalısın. Yalnız Başak kadınlarının hayatına bu günlerde yeni eril figürler dahil olabilir. Hayalperest veya kavgacı kişilikleri bu dönemde hayatına daha fazla çekebilirsin; sakin kalmaya özen göster. Sağlık konusunda yeni bir tedaviye başlayabilir veya sağlığına kavuşabilirsin. Araba almak için yeni bir fırsat yakalayabilirsin veya araban var ise onun bakımlarıyla ilgilenmen gerekebilir.


TERAZİ

Yaratıcılığın artıyor. Yeteneklerini paraya çevirmek isteyebilirsin. Eril figürler ile paranı paylaşıyorsan; yeni kararlar almak isteyebilirsin. Finansal konularda seni yapılandıracak tetik etkisi başladı. Resmi işlem, evrak işlerin var ise iki kat özenli davranmalısın. Yurtdışı, yabancılar veya akademiyle alakalı geçmiş bir başvurunla ilgili haber gelebilir. Sosyal medya hesaplarınla ilgili problemler olabilir; hesaplarını korumaya almalısın. Bel bölgeni korumalı ve bu günlerde turuncu renk kullanımını artırmalısın.


AKREP

Bedenen şiş, yorgun hissedebilirsin. Bel bölgen hassas olabilir. Bu günlerde spor yapmak, hareket etmek sana iyi gelecek. Hayatının yeni bir döngüsü başladı. Özellikle Kasım ortası doğumlu bir Akrep isen yenilik senin hayatının kaçınılmazı. Sabit nitelik bir burç olarak yenilik seni korkutmasın. Yaşadığın yerle ilgili yeni kararlar alabilir, taşınmak isteyebilirsin. Yuva kurma fikrinde olabilirsin. Ortaklı para konularında hesaplamaları kontrol etmende fayda var. Yalnız Akrep kadınlarının hayatına yeni eril figürler dahil olabilir. Zevklerine para harcamaktan çekinmeyeceksin. Sağlık konusunda şanslı bir dönemdesin. Kilo almaya yatkın bir süreçtesin.


YAY

Kadersel etkilerin bu dönemde hayatının belirleyicisi olduğunu bil. Yaptığın iyilik veya hataların karşılığını alıyorsun. Bu dönem planladığın gibi geçmeyebilir, aksilikleri kabule geçmelisin. Evrensel farkındalıklar yaşayabilirsin. İbadet etmek, içe dönmek bu günlerde sana iyi gelebilir. Yakın çevreni sabitlemek isteyebilirsin. Felsefi içeriği olan yeni eğitimlere dahil olmak isteyebilirsin. Geçmiş ilişkiler gündemine gelebilir. Eski aşklarla karşılaşmalar olabilir. Eskiden çok yakın olduğun, artık görüşmediğin dostlarından haber alabilirsin. Yalnız Yay erkeklerinin hayatına yeni kadın figürler karmik bir sebeple dahil olabilir. İş yerinde evrak işlerinde aksaklıklar, kayıp eşyalar söz konusu olabilir; temkinli ol.


OĞLAK

Sosyal ortamın kalıcı bir şekilde değişiyor. Arkadaşlıklarında bu dönemde krizler yaşanabilir. Hayata bakış açında aydınlanmalar yaşayabilirsin. Gelecekle ilgili ortaklı adımlar atmak isteyebilirsin. Para konularında sabit ve somut bir desteğe ihtiyaç duyabilirsin. Eski iş arkadaşlarınla günlük yaşamda tesadüfler söz konusu olabilir. İş ortamında aksaklıklar yaşanabilir; bu günlerde daha titiz davranmalısın. Eğitim ve seyahat konularında para harcamaktan çekinmeyeceksin. Yalnız Oğlak kadınlarının hayatına aşkı tattıracak yeni Eril figürler dahil olabilir. Ailen zenginleşebilir, ailede mülk edinenler, zenginleşenler söz konusu olabilir.


KOVA

Kariyerde yenilik senin için kaçınılmaz. Bu günlerde iş konularında kriz çıkaran durumlar söz konusu olabilir; bunun geçici olduğunu anımsa. İş değişikliği veya statü değişikliği yaşayanlar olabilir. Bir süredir hayatında kendinle ilgili disipline olmaya çalışıyorsun. Ailenden, baba figürlerinden sevindirici haber alabilirsin. Maddi kaynaklarınla ilgili bu dönemde dalgalanmalar olabilir, hayalci davranmamalısın. Yakın çevrenden maddi destek sağlayabilirsin. Geçmiş aşklarla tesadüfler söz konusu olabilir.


BALIK

Hayata bakış açında aydınlanmalar kaçınılmaz. Yurtdışı, yabancılar, ticaret, akademi, medya konularında tetik etkisi başladı. Ani seyahatler söz konusu olabilir. Bedenen güçlüsün, bu günlerde kilo verebilirsin. Para konularında çok şanslı bir dönemdesin, rahatlıkla para harcayabilirsin. Kayıp bir eşyanı bulabilirsin. Ailenle, atalarınla ilgili sırlar öğrenebilirsin. Evde, aileyle; özellikle babayla iletişim problemleri yaşanabilir. Birçok Balık burcu yurtdışına yerleşebilir, ünlenebilir. Yakın çevrende aniden popülariten artabilir. Karmik ödüllerini alacaksın. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar