2022 İLK DOLUNAYI

18 Ocak saat 02.28'de 27 derece Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Natal haritamızda Yengeç burcunun bulunduğu evin alanlarında sonlandırmak istediklerimiz için hassaslaşacak, beklediğimiz sonuçları, ödülleri alacağız. Natal haritanızda 27 derece ve yakınında bulunan gezegenlerimiz önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. Özellikle Yengeç, Oğlak, Koç, Terazi burçları ve Ay burcu Yengeç olanlar için bu dönemde sonuçlar almak kaçınılmaz olacak.

Bu dönemde midenize çok dikkat edin, zehirlenmelere karşı korunun. Karın bölgesi daha hassas olur, korunması gerekir. Bu bölgedeki organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Mide, mukoza, yumurtalık, rahim, vajina, meme, plevra, periton, lenf sistemi, göğüs kemiği hassas. Kadınların doğurganlığı artıyor. Estetik operasyonları için uygun bir dönem değil; özellikle meme işlemleri zarar verici olabilir. Kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olunmalı; kanamalar durmayabilir. Migreni olanlar için bu dönem mide bulantılarıyla zorlu geçebilir. Sigara ve kötü alışkanlıklarınızı bırakmak  için yılın en değerli zamanı; tüm burçlar için geçerli. Sarı çaylar ve nane tüketmek bu dönemde ekstra fayda sağlar.

Bu Dolunay'ın teması "aile ve ev". Ailemize karşı daha fazla hassaslaştığımız ve genel olarak ev konuları ile ilgilendiğimiz bir döneme girmiş bulunmaktayız. Her burç için Dolunay gündemini sizinle paylaştım. 

Lütfen yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

Kariyer konularında güç kazandığın bir dönem. Ev ve aileyle ilgili konularda kriz çıkaran durumlar yaşayabilirsin. Aile konusu seni hassaslaştıracak. Anneyle ilgili gizli bir sır açığa çıkabilir. Ruhsal olarak koruma altındasın, sağlığının keyfini çıkar. Taşınma ve yeni mülk edinme gündemde olabilir. Evde dekorasyon değişikliği yapmanın tam zamanı. İçsel olarak aydınlanmalar yaşayacaksın.


BOĞA

Yakın çevren ve kardeşlerin konusunda hassaslaştığın bir dönem. Onlar için fedakarlık yapmaktan kaçınmayacaksın. Bu koşuşturmaca seni yorabilir. İş hayatında aksilikler yaşayabilirsin, önemli işlerini son dakikaya bırakmamaya özen göstermelisin. Sosyal çevrenin desteğini almak seni rahatlabilir, bakış açını pozitife çevirebilirsin.


İKİZLER

Para konularında temkinli davranmalısın; özellikle eril figürlerden kaynaklanan parayla ilgili bir kriz durum söz konusu olabilir. Bu dönemde borçlanmamaya özen göstermelisin. Yeteneklerini paraya çevirmek isteyebilirsin. Anne olmak isteyebilirsin. Geçmişte planlanmış küçük bir tatil gündeme gelebilir.


YENGEÇ 

Beden ve sağlık konularına dikkat etmen gereken bir dönem. Kendini yorgun hissedebilirsin, duygusal sebeplerden miden hassaslaşabilir. Spor ve diyete başlamak için yılın en değerli zaman dilimindesin. Hayatınla ilgili yeni kararlar alman gerekebilir. Bu dönemde sana karşı otoriter tutumda kişilerle sıkça karşılaşabilirsin. Yeni bir aşk kapını çalabilir.


ASLAN

Bu günlerde rüyaların artabilir. Karmik olarak ödül veya cezalarını alacağın bir dönem. Sağlığınla ilgili problemler yaşayabilirsin. Aldanma-aldatma temaları gündeminde olabilir, bir sır açığa çıkabilir. Enerjisel olarak sıkışmış hissedebilirsin. Geçmişinden birçok kişi seninle iletişime geçmeye çalışacak.


BAŞAK

Aşk hayatında partnerin sana karşı otoriter bir tavırda olabilir. Sosyal çevrene yeni kadın figürler dahil olabilir. Bazı arkadaşlarını hayatından çıkarabilirsin. Geleceğinle ilgili yeni kararlar alabilirsin, yuva kurmak isteyebilirsin. Özellikle ev ve aile konularında hedefler belirliyor olacaksın.


TERAZİ

Ev ve iş konularında dengeyi oturtmak istiyorsun. Evine vakit ayırmak istiyor olsan da, kariyer konuları seni oldukça fazla zorluyor. Bedenini yorgun hissedebilirsin, mideni korumalı kendini sıcak tutmalısın. İştahın bu aralar fazla açık olabilir, zehirlenme riskine karşı önlemini almalısın. Ailenle ilgili geçmişten gelen köklü bir sır açığa çıkabilir. Taşınma ve yeni mülk edinme gündemine yerleşebilir.


AKREP

Yurtdışı ve akademik konularla ilgili sonuçlar aldığın bir dönemdesin. Ülke, şehir değişikliği yaşayabilirsin. Yakın çevren veya kardeşlerinle alakalı başına işler açılabilir. Hayata bakış açını değiştirecek, sana yeni bir felsefe geliştirtecek bir olay veya durum yaşayabilirsin. Yeni felsefelere ilgi duyuyorsun. İbadete zaman ayırmak isteyebilirsin. Zihinsel ve ruhsal olarak beslenmek istiyorsun. Yarım kalan projelerini tamamlamak için harika bir dönem, mutlaka değerlendir.


YAY

Sağlığınla ilgili sınandığın bir süreç. Korkularınla seni yüzleştirecek, eril figürlerden kaynaklanan kriz çıkaran bir durum yaşayabilirsin. Para konularında şans senden yana olsa da borçlanmamaya özen göstermelisin. Vize haberi bekliyorsan alabilirsin. Resmi işlemleri halletmek bu günlerde zor olabilir. Plansız seyahatler söz konusu olabilir. Seyahatleri ertelemeni öneririm, aksilikler seni sarabilir.


OĞLAK

Bedenine çok dikkat etmelisin. İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilikle ilgili krizli bir dönemdesin. İlişkilerini düzenleyecek, birçok ilişkini sonlandırmak isteyeceksin. Yakın çevrenle ilgili şanslı bir dönem. Geçmişten bir para söz konusu olabilir. Çevrene karşı farkında olmadan baskıcı bir tavırda olabilirsin.


KOVA

Geçmişle ilgili birçok konu gündeminde; artık hepsini bir kenara bırakıp geleceğe bakmak istiyorsun. Para konularında çok şanslı olduğunu söyleyebilirim. Sağlığına dikkat etmen gereken bir süreç, mideni korumaya özen göstermelisin. İş ortamınla ilgili değişiklikler yaşayabilir, iş arkadaşlarından kaynaklı kriz durumlar söz konusu olabilir. Sürprizlere açık bir zaman dilimindesin, kendini baskılanıyormuş gibi hissedebilirsin. Ruhani olarak kendini beslemeye özen göster. Plansız seyahatler söz konusu olabilir.


BALIK

Arkadaş ortamında seninle güç savaşına giren kişilerle karşı karşıya kalabilirsin. Jüpiter'in seninle parıldadığını hatırla ve aldırış etme. Yakın zamanda arkadaş grubunla bir seyahat gündemine gelebilir. Keyif ve hobilerine daha fazla zaman ayırmak isteyeceksin. Sahne senin. Aşk hayatınla ilgili yeni gündemlere hazır ol. Beraberliği olan bir Balık burcu isen ayrılık söz konusu olabilir. Yalnız bir Balık isen yeni bir aşk kapını çalabilir, aşk ile ilgili geçmişe sünger çekiyorsun. Anne-baba Balık'lar çocuklarının sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirler. Haberci rüyaların artıyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar