18 Mayıs haftası

Enerji dolu bir haftaya başlıyoruz, önümüzdeki birkaç gün hareketli geçse de hafta ortasında olumlu düşünceler zihnimizi toparlayıp bizi güçlendirecek. Hafta sonuna doğru iletişim trafiği artabilir. Hem bedensel, hem zihinsel aktivitelerde verimli bir dönemdeyiz, az çabayla enerjimizi faydalı bir biçimde yönlendirebiliriz. Vücudumuz daha fazla sıvı atmaya elverişli haftasında, bolca su içmeyi ihmal etmeyin. Toprak nemi almaya hazır, çiçeklerinizi de sulamayı ihmal etmeyin.

Bu hafta rüyalarınız artabilir. Özellikle su burcu(Yengeç, Akrep, Balık) olanlar ve Ay burcu Akrep olanlar.

Natal haritanızda Jüpiter hangi evinizde kontrol edin. O evin konularında fırsatlar yakalayabilir, yeni adımlar atabilirsiniz.

19 Mayıs Salı gecesi 23.32-05.10 arası 
22 Mayıs Cuma günü 11.00-16.35 arası
24 Mayıs Pazar günü 14.09-02.08 arası
Yeni kararlar vermek, harekete geçmek ve ertelenen konuşmaları yapmak için uygun bir zaman dilimi değil.

12 burcun haftalık gündemi: 
(Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın)

KOÇ (21 Mart-21 Nisan)
Zodyağın en atak burcunu hareketli bir hafta bekliyor. Bu hafta sakarlıklara aman dikkat! Dedikodularla ilgili başın ağrıyabilir. Düşüncesizce söylenmiş bir söz başına bela olabilir. Hafta ortalarında kardeşlerinle ilgili bir gündem meydana gelebilir. Şu sıralar workshoplara katılmayı aşırı özlediğini biliyorum fakat bilgi ve birikimlerini içselleştirdiğin bir dönemden geçiyorsun. Yeni sorumluluklar almak için gönüllü olabilirsin. Banka hesabındaki para çoğalıyor. 

BOĞA (21 Nisan-20 Mayıs)
Zodyağın en tatlı burcu bu hafta biraz para sıkıntısı yaşıyor olabilir. İş ve kariyer konularında önemli başarılar elde ettin; bu yolda istikrarla devam et, emeğinin karşılığını alacaksın. Akademik alan, eğitimle ilgili sorumlulukların artabilir. Şu sıralar çapkınlığı bir kenara bıraktın. Yakın çevrenden sana ilgi duyan birinin varlığını öğrenip şoke olabilirsin. 

İKİZLER (20 Mayıs-21 Haziran)
Zodyağın en konuşkan burcu bu hafta aksiliklerle uğraşmak zorunda kalabilir. İletişim konularında çok dikkatli davranmalısın. İş ve kariyerinle ilgili krizler yaşanabilir. Uzun zamandır beklediğin para eline geçebilir, beklediğin ödemeler gerçekleşebilir. İnternetten satın aldığın cilt bakım ürünlerinin tadını çıkar rahatla.

YENGEÇ (21 Haziran-21 Temmuz)
Zodyağın en duygusal burcu bu hafta aydınlanıyor. Duygusal ihtiyaçlarını farkına varacak, geçmişin yükünü üstünden atmak isteyeceksin. Eski sevgilini aramak isteyebilirsin. Rüyaların artabilir. Yeni bir diziye başlamak isteyebilirsin, Yay burcu arkadaşından öneri alabilirsin. 

ASLAN (21 Temmuz-21 Ağustos)
Zodyağın en kral burcunu kararlı bir hafta bekliyor. Sosyal aktiviteleri çok özlediğini biliyorum, bu özlemin sıkıntısını bu hafta daha çok hissedebilirsin. Eğer bir birlikteliğin varsa bu ilişkiyi sorguluyor olabilirsin hatta zoraki yürüdüğünü farkedip ilişkini sonlandırabilirsin. Duygusal anlamda güçlendiğini hissedeceksin. Sosyal ilişkilerde baskıcı tavırlar seni sinirlendirebilir. Uzun zamandır haber almadığın bir arkadaşından haber alabilirsin. 

BAŞAK (21 Ağustos-21 Eylül)
Zodyağın en çalışkan burcunu şok bir hafta bekliyor. Sosyal ilişkilerde karşındakilerin sana karşı eleştirileri seni şaşırtmasın bu sefer eleştirilen sen olacaksın, biraz incinebilirsin. İlişkini şifalandırmak için gereken adımı sen atacaksın. Uzun zamandır aklında tasarladığın konuları somutlaştırmak için adım atmayı isteyebilirsin. Yatırım amaçlı döviz alabilirsin. Alışveriş sitelerinde uzunca vakit geçirebilirsin.

TERAZİ (21 Eylül-23 Ekim)
Zodyağın en kibar burcu bu hafta isteklerine daha fazla zaman ayırabilir. Uzun vadede seni mutlu edecek olan gelişmelerin sinyallerini almaya başlayabilirsin. İmaj değişikliği yapmak isteyebilirsin; lütfen yönetici gezegenin Venüs'ün retro olduğunu unutma! Yenilik için uygun bir dönem değil. Bir aile büyüğünden sürpriz telefon alabilirsin. Harcamalarında mutlaka planlı hareket etmelisin.

AKREP (23 Ekim-22 Kasım)
Zodyağın en tutkulu burcunu hareketli bir hafta bekliyor. Yeni şartlara adapte olmaya çalışırken bu hafta yeni sorumluluklar da üstlenebilirsin; koşturmaktan hobilerine zaman ayıramayabilirsin. Haftanın sonlarına doğru bir sertifika programına kaydolmayı veya eğitim programına odaklanmayı tercih edebilirsin. Seni koruyup, kollayan insanların varlığını farkına varabilirsin.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)
Zodyağın en iyimser burcunu enerjik bir hafta bekliyor. Uzun süredir aksilikler yaşayan, modu düşük olan Yay burçları için arınma haftası. Seni güçlendirecek olan Güneş-Jüpiter üçgeni aynı zamanda kaybettiğin enerjini de yenileyecek. Zihinselliğin ön plana çıktığı konulara ilgin daha da artıyor. Instagram paylaşımların artabilir, telefon trafiğin çoğalabilir. Senden fikir almak isteyen dostların bu hafta kapını çalabilir. Para konularında yeni fırsatlar elde edebilirsin. Uzun süredir gelmesini beklediğin para eline geçebilir.

OĞLAK (21 Aralık-22 Ocak)
Zodyağın en dikkatli burcunu rahatlatıcı bir hafta bekliyor. Sorumluluklarının azaldığını hissedebilirsin. Uzun süredir inşa ettiğin konularla ilgili sonuçlar alabilirsin. İş ile ilgili aksaklıklar yaşanabilir. İştahın açılıyor, kilo alabilirsin dikkat!

KOVA (22 Ocak-22 Şubat)
Zodyağın en rahat burcunu umut dolu bir hafta bekliyor. Geçmiş bu hafta gündeme gelebilir, geçmiş ilişkilerini onarmayı isteyebilirsin. Şu sıralar aldığın sorumlulukların farkına varıp endişeye kapılabilirsin, rahatla zekanla her şeyi halledersin. Yeni bir uygulama keşfedebilirsin. Biraz oyun oynamaya ara verip sosyalleşmek isteyebilirsin.

BALIK (22 Şubat-21 Mart)
Zodyağın en merhametli burcunu şifalandırıcı bir hafta bekliyor. Haftaya koruyucu kalkan tadında bir Güneş-Jüpiter üçgeni ile başlıyorsun. Bu sana sağlık konularında yarar sağlayacak, kendini kesinlikle daha enerjik hissedeceksin! Aynı zamanda dileklerinin kabul olduğunu göreceksin. Uzun süredir ertelediğin işlere girişmek için gereken cesareti gösterebilirsin. Aile içinde iletişimsel sıkıntılar yaşanabilir, tatlı yanınla kolaylıkla çözümleyebilirsin. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşın seni arayabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar