30 MAYIS İKİZLER BURCUNDA YENİ AY

 30 MAYIS İKİZLER YENİ AYI

30 Mayıs 2022 saat 13.30'da 9°03’ İkizler burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Natal haritamızda İkizler burcunun bulunduğu evin alanlarında yepyeni enerjileri ve iletişim fırsatlarını hayatlarımıza çekiyoruz. Natal haritamızda 9 derece ve yakınında bulunan gezegenlerimiz önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. İkizler, Yay, Başak, Balık burçları ve Ay burcu İkizler olanlar için hayatlarında yenilik ve iletişim artışı kaçınılmaz olacak.


Bu dönemde omuzlar, kollar, eller ve parmaklar, akciğerler, beyin ve sinir sistemi daha hassas olur, korunması gerekir. Zorunlu olmadıkça bu dönemde cerrahi işlem yapılması önerilmez. Klavye başında bir iş yapıyorsanız iş sonrası ellerinizi mutlaka dinlendirin, masajlar ile destekleyin. Kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olunmalı; kanamalar durmayabilir. Bu dönemde alkol ve sigara kullanımı vücuda 2 kat zarar verir. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için yılın en değerli son anı, değerlendirelim. İnternet dolandırıcılarına çok dikkat edin. Sanal ortamda yanılgılar yaşayabiliriz. Bu dönemde yeşil rengi hayatınızda artırın. Kalp çakra çalışmaları yapmak yararlı olacaktır.


Tüm burçlar meraklı ve araştırmacı bir havada olacak. İletişim trafiği artıyor.

Tüm burçlar için gündemi paylaştım; yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

Yakın çevren, komşuların, kardeşlerinle alakalı yeni gündemler mevcut. İletişimin artıyor, telefonun susmayabilir. Yeni seyahat planları çıkabilir. Yeni bir eğitime başlama fırsatı yakalayabilir veya mevcut eğitim ve projelerinle alakalı yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Bu günlerde zihnin daha yoğun çalışıyor, baş ağrıları yaşamamak için kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin. Yeni fikirler üretmek için gereken potansiyele sahipsin, kendine güvenmeye devam. 


BOĞA

Geçmişten bir borçtan kalan para eline geçebilir. Para ile ilgili konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Bu günlerde para konularında riskli davranmaman fayda sağlayacaktır. Borçlarını kapatabilirsin. Yeteneklerini paraya dönüştürebilirsin. Sana para getirecek yeni iletişim kanallarıyla bağ kurabilirsin. Bu dönemde ilgi duyduğun hobilere başlarsan kalıcılık sağlayabilirsin. Şanslı bir dönemdesin. Yarım kalan işlerini tamamlamak için gereken destekleri alacaksın.


İKİZLER

Kişisel görünümünde değişiklik yapmak isteyebilirsin. Yönetici gezegenin Merkür'ün retro olduğunu unutma, estetik işlemler için doğru bir dönem değil. Çok fazla online alışveriş yapmak isteyebilirsin. Kendinle ilgili para harcamaktan çekinmeyeceksin. Hayatınla ilgili istediğin her yenilik için niyet et. Hayatına yeni insanlar dahil oluyor. Yüz yogası gibi farklı rutinlere başlamak isteyebilirsin. Geçmişten gelen haber veya problemlerden kaynaklı durumlar son buluyor ve yeni başlangıçlara adım atıyorsun. Sosyal çevren yenilenebilir, yeni varlıklı arkadaşlıklar edinebilirsin, mevcut arkadaşlıklarında çatışmalar olabilir. Yeni seyahat planları yapabilirsin.


YENGEÇ

Kendi içine kapanmak isteyebilirsin. Karmik olarak ödül veya cezalarını alacağın bir dönem; ne ektiysen onu biçiyor olacaksın. Kriz çıkaran, sürpriz durumlarla karşılaşabilirsin. İş ortamında kazalara dikkat etmelisin. İzolasyona maruz kalmamak adına bu dönemde daha dikkatli davranmalısın. Kendini kısıtlanmış hissedebilirsin, ruhsal olarak beslenmeyi unutma. Sosyal gruplarına yeni kadın figürler ve geçmişten tanıdığın yeni insanlar dahil olabilir. Kariyer konularında seni uğraştıran problemler gündeme gelebilir. Para konularında şanslısın.


ASLAN

Arkadaş ortamına ve sosyal gruplarına yeni arkadaşlar, eski iş arkadaşların dahil olabilir. Geleceğe dair yeni umutlar besliyorsun. Kariyer konularında daha detaycı ve hassas davranmalısın. Yurtdışıyla ilgili işlerin var ise biraz uğraş vermen gerekebilir. Yurtdışıyla ilgili işler yapmak istiyorsan bu dönemde daha hırslı ve azimli hissedebilirsin. Mevcut aşk ilişkin var ise ilişkinin geleceğini gözden geçirebilirsin. Dernek ve kuruluşlarda, toplulukta, sosyal ortamlarda liderliğin parıldıyor; değerlendirebilirsin. İletişimin arttığı bir dönemdesin.


BAŞAK

Kariyer konularında yeni fırsatlar yakalayabileceğin bir dönemdesin. Geçmiş bir iş başvurunla ilgili dönüş alabilirsin. Mevcut işini geçmişten gelen bir fırsat ile değiştirebilirsin. Kariyerinde yeni bir statü yakalayabilirsin fakat kalıcılığı uzun sürmeyebilir. Ortaklı iş yapıyorsan para konularında dikkatli davranmalı, hesaplamalarını doğru yapmalısın. Annenle ilgili yeni durumlar gündeminde olabilir. 


TERAZİ

Hayata bakışın, felsefi görüşlerinle ilgili yeni bakış açıları kazanıyorsun. Vize işlemlerin var ise titiz davranman gerekli. Yurtdışıyla yeni bağlantılar kurabilirsin. Yurtdışına yerleşenler olabilir. Ticarette başarılı bir dönemdesin, yeni ticari anlaşmalar sağlayabilirsin. Yeni, online eğitimlere başlayabilirsin. Yalnız Terazi kadınlarının hayatlarına yeni eril figürler dahil olabilir. Bedenine, kazalara dikkat et. Sana fırsat sağlayacak varlıklı, bilgili ve zengin kişileri kendine çekecek enerjiye sahipsin. 


AKREP

Ortaklı para konularında yeni kararlar alınabilir. Eşten veya ortaktan kaynaklı para problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Yeni bir ortaklığa bu dönemde başlarsan kalıcılık sağlamanız olanaksız. Spora ve diyete başlamak ve kalıcılık sağlamak için uygun bir dönemdesin, değerlendirebilirsin. Kötü alışkanlıkları bırakmak için uygun dönem. Travmalarınla ve korkuların yüzleşebilirsin; özellikle geçmiş ikili ilişkilerden kalan travmalarınla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsin. Spiritüel olarak güçlüsün, soyut alanla iletişim kurma yeteneğin üst seviyede. Paranormal durumlar bu günlerde seni korkutmamalı.


YAY

Mevcut bir aşk ilişkin var ise ilişkinle ilgili yeni kararlar alıyorsun. Bu dönemde sonlandırdığın ilişkiyi yeniden başlatmayı istemeyebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama isteği seni heyecanlandırsa da bu dönemde başlayan ilişkinin kalıcı olması zor olabilir. Şuan gözüne güzel gelen ilişki ileride sana zarar verici olabilir. Yeni ortaklıklara bu dönemde girmemelisin. Sağlığınla ilgili şanslı bir dönem. Sağlığınla ilgili beklediğin bir sonuç çıkabilir. Yeni tanıştığın insanlara karşı daha meraklı bir tavır sergileyebilirsin.


OĞLAK

İş ortamında yenilik yapmak isteyebilirsin. Merkür retrosu sebebiyle radikal değişiklikleri biraz erteleyebilirsin. İş arkadaşlarınla ilişkilerini gözden geçirebilirsin. İş arayışında olanlar bu dönem güzel haberler alabilirler. Geçmiş başvurularınla ilgili dönüşler yaşayabilirsin. Sağlığınla ilgili konularda hassas olmaya özen göster. Yeni bir tedaviye başlayabilir veya sağlığına kavuşabilirsin. Rutin alışkanlıklar edinmek istiyorsan bu yeni ay senin için yılın en doğru zaman dilimlerinden biri. Spora başlayabilir, varsa sürekli ertelediğin eğitimlere başlayabilirsin.


KOVA

Aşk konusunda yeni enerjilere sahip olsan da Merkür'ün retro olduğunu anımsa. Bu dönemde başlayacağın ilişkinin kalıcı olması zordur. Yeni aşk iletişimleri söz konusu olabilir. Ebeveynler çocuklarının sorumluluklarını almaları gerekebilir, onlarla daha fazla vakit geçirebilirler. Zevklerine ve seyahate para harcamaktan çekinmeyeceksin. İkili ilişkilerden yana şanslı bir dönemdesin, pozitif insanları çekiyorsun. Ailen, yuvanla ilgili yarım kalan işleri tamamlaman gerekebilir. Aşk konularında aceleci davranmamalısın.


BALIK

Aile, ev, yuva konularıyla ilgili yeni enerjilere sahipsin. Taşınma, yer değişikliği, ülke, şehir değişikliği yaşayanlar olabilir. Yakın çevrenle iletişiminin arttığı bir dönemdesin. Özellikle geçmişteki kişilerle somut karşılaşmalar yaşıyor olabilirsin. Aile geçmişiyle ilgili veya ailenden görüşmediğin kişilerle ilgili duyumlar alabilirsin. Kariyer konuları ikinci planda kalabilir, ev ile ilgili ilgilenmen gereken işler olabilir. Babayla ilgili sorumluluklar alman gerekebilir. Evinde, odanda derin bir temizlik, düzenleme, dekorasyon değişikliği yapabilirsin.


Yorumlar

Popüler Yayınlar