2022 İLK YENİ AYI

 Yeni yıla ve aya kalıcı değişiklikler yapmak, planlar uygulamak, köklü çözümler üretmek için gerçekçi fayda sağlayacak enerjilerle başlıyoruz. Özellikle Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçları için bu ay değişimler yaşamak kaçınılmaz olacak. Bu günlerde olaylara tutumumuz daha gerçekçi olacaktır. Tüm burçlar için diyete ve spora başlamak için uygun bir zaman dilimi. Ay sonuna kadar Venüs retro hareketine devam ediyor olacak, unutmayalım.

Ocak ayının gökyüzü hareketleri şöyle;

2 Ocak 12 derece Oğlak Yeni Ayı "başlangıç" 

3 Ocak Merkür Kova burcunda 

14 Ocak Merkür Kova burcunda Retro 

17 Ocak 27 derece Yengeç Dolunayı "sonlandırma"

25 Ocak Mars Oğlak burcunda

29 Ocak Venüs Oğlak burcunda direkt (19 Aralık'tan bu yana Retro)

2 Ocak Pazar saat 21.33'te 12 derece Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Natal haritamızda Oğlak burcunun bulunduğu evin alanlarında güven arıyor ve yepyeni enerjileri hayatlarımıza çekiyoruz. Natal haritanızda 12 derece ve yakınında bulunan gezegenler önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. Özellikle Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi burçları ve Ay burcu Oğlak olanlar için hayatlarında yenilik kaçınılmaz olacak.

Bu dönemde dizler, eklemler, omurga, omurga kasları, diz kapağı, kemikler, tendonlar ve bağlar, cilt, saç, dalak daha hassas olur, korunması gerekir. Bu organlara ve bölgelere zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Bu dönemde diş hassasiyetiniz artabilir. Diş problemleri, diş ağrıları gündeme gelebilir; diş hekimi randevusu bulmada zorlanabiliriz. Bedenen çok yorgun hissedebiliriz. Tüm burçlar su tüketimini artırmalı. Kök çakra çalışmaları yapmak, kırmızı rengi bu dönemde hayatımızda artırmak da fayda sağlayacaktır. Kendinizi bir ağaç gibi imgeleyin. Bolca kırmızı meyve ve sebze tüketebiliriz, kök çakraya katkı olacaktır.

Bu Yeni Ay'ın teması kariyer, statü ve aile konularını içeriyor. Çevremizde iş değişikliği yapanlara ve terfilere şahit olabiliriz. Tüm burçlar için kolaylıkla organize olmak, para konularıyla ilgili hesaplı adımlar atmak, planlamalar yapmak için taptaze enerjiler mevcut. Her burç için Yeni Ay gündemini sizinle paylaştım. Lütfen yükselen burcunuzu okuyun.

KOÇ

Kariyer konularında sana gerekli desteği sağlayacak taptaze enerjiler seninle. Toplum önünde parlıyorsun. Statünü artıracak, sana ün kazandıracak fırsatları kendine çekiyorsun. Reklam vermek ve tanınabilirliğini artırmak için harika bir zaman dilimi, değerlendirmelisin. Uzun zamandır planladığın yeni projeleri hayata geçirmek için artık somut ve güvenilir adımlar atıyor olacaksın.

BOĞA

Yurt dışı, akademi, felsefe, din, medya, ticaret ve yabancılarla ilgili konularda sana somut fırsatlar sunuluyor, değerlendirebilirsin. Ruhunu besleyecek aktivitelere daha fazla vakit ayırabilirsin. Hayallerin gerçek olabilir.

İKİZLER

Ortaklıklardan yeni gelirler elde edebilirsin. Kredi çekmek, borç ödemek için uygun günlerdesin. Vize işlemleri için gerekli evrakları şimdiden toplamaya başlamak fayda sağlayabilir. Maddi kaygılarınla seni yüzleştirecek yeni bir durum yaşayabilirsin. Para konularında kayıplar yaşamamak adına emin adımlar atmaya özen göstermelisin.

YENGEÇ

Seni evlilik yoluna götürecek yeni bir aşk kapını çalabilir. Evli veya ilişkisi olanlar için ilişkide romantizm yükseliyor. İkili ilişkilerde köklenmek isteyeceksin ve karşıdan somut adımlar alabilirsin. Yeni bir ortaklığa adım atabilirsin. Geçmişten eski bir yakın arkadaşın seninle iletişime geçmek isteyebilir. Bu dönemde aşk şifalandırma, ruh eşi ve bağ kesme çalışmaları yapmak fayda sağlayacaktır. Venüs retrosunu unutmayarak ilişkilerini yapılandırmalısın.

ASLAN

İş ortamın değişebilir ve yeni iş arkadaşları edinebilirsin. Sağlığına dikkat etmen gereken bir süreç; özellikle eklem ağrıları yaşayabilirsin, diş hekimi randevun varsa birkaç gün sonrasına ertelemelisin. Diş sıkmaları bu günler için normaldir. Spor ve diyete başlamak için uygun günlerdesin. 

BAŞAK

Kalbinin yaralarını saracak yeni bir aşk kapını çalabilir, Venüs'ün retro olduğunu unutma! Tanışma sürecini uzatıp retro sonrası yeni bir başlangıç yapmayı isteyebilirsin:) Zevklerine vakit ayırmak isteyeceksin, tatil planı yapmak sana iyi gelebilir. 

TERAZİ

Taşınma ve evle ilgili konular gündeminde olabilir. Uzun zamandır barınmayla ilgili sabit olmayan durumlar söz konusuysa bu belirsizlik sona eriyor. Evinde dekorasyon ve yer değişikliği yapmak için en ideal zaman dilimi. Babayla ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. 

AKREP

Yeni komşular ediniyorsun. Yakın çevrende sana destek sağlayacak köklü arkadaşlıklar kurabilirsin. Yeni eğitimler, online eğitimler gündeminde olabilir. Plansız seyahatler yapabilirsin. Kardeşlerinle ilgili sorumluluk alman gerekebilir. 

YAY

Para, para, para. Para ve para kazanma konularında kalıcı değişiklikler yapabilirsin. Somut olarak para sana geliyor. Bu dönemde bereket çalışmaları yapmak fayda sağlayacaktır. Cebini dolduracak yeni para kanalları keşfedebilir veya yeteneklerini paraya çevirebilirsin.

OĞLAK

Hayatın yeni başlangıçlara gebe. Kalıcı rutinler oluşturmak için harika bir zamandasın. Geçmişe bir sünger çekip yeni yarınlara somut değerlerle yürüyorsun. Özellikle maddi konularda güven verici, seni destekleyen araçları kolaylıkla edinebilirsin. Epilasyon, manikür, pedikür gibi işlemleri birkaç gün sonrasına ertelemelisin, can yakıcı olabilir.

KOVA

Karmik olarak ödül ve cezalarını aldığın bir dönem. Ruhsal enerjin çok yüksek, meditatif etkinlikler yapmak bu dönem seni enerjisel olarak daha da güçlü kılar. Kendi kabuğuna çekilmek isteyebilir, daha karamsar hissedebilirsin. Rüyalarına kulak vermelisin.

BALIK

Yeni ve gerçekçi hayallere bürünüyorsun. Uzun zamandır düşlediğin, geleceğinle ilgili planlamaları somutlaştırmak için harekete geçebilirsin. Yeni arkadaş gruplarına dahil olabilirsin. İş toplantılarında saygın konuşmaların ile popülerliğini artıyor olacaksın. Karamsarlığını gidermek için dostlarına daha fazla vakit ayırmalısın. Çok sayıda arkadaşın seninle iletişime geçmek isteyebilir.





Yorumlar

Popüler Yayınlar