5 KASIM AKREP BURCUNDA YENİ AY

 Kasım ayı, astrolojik olarak, ay tutulmasının yaşanacak olması sebebiyle önemli bir zaman dilimi. Yaramaz çocuk Mars güçlü olduğu, yönettiği burç Akrep burcuna geçerek Ekim ayını kapatırken Kasım ayını hırs ve azim ile başlamamızı sağlıyor. Bu ay duygular etkin olacak, soğukkanlı olmayı başaranlar hayatlarının kontrolünü ellerine alacaklar. Alma-verme dengesi önem kazanacak. Özellikle Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları için bu ay değişimler yaşamak kaçınılmaz olacak. Sürprizlere açık olun.

Kasım ayının gökyüzü hareketleri ise şöyle;

5 Kasım 12 derece Akrep Yeni Ayı "başlangıç"

6 Kasım Venüs Oğlak burcunda

7 Kasım Merkür Akrep burcunda

12-13 Kasım Güneş Neptün üçgen "dilek"

19 Kasım 27 derece Boğa Ay tutulması "dönüşüm"

23 Kasım Ay Sirius kavuşum "dilek"

24 Kasım Merkür Yay burcunda

29 Kasım Merkür Güneş'in kalbinde

5 Kasım Cuma saat 00.14'te 12 derece Akrep burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Natal haritamızda Akrep burcunun bulunduğu evin alanlarında yepyeni enerjileri hayatlarımıza çekiyoruz. Natal haritanızda 12 derece ve yakınında bulunan gezegenlerimiz önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. 

Bu dönemde üreme organları, genital bölge, anüs, rahim daha hassas olur, korunması gerekir. Bu organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Kadınlar için regl dönemleri daha sancılı olabilir, adet düzensizlikleri yaşanabilir. Kök ve sakral çakra çalışmaları yapmak, turuncu ve kırmızı rengi bu dönemde hayatımızda artırmak da fayda sağlayacaktır. Bolca turuncu meyve ve sebze tüketebiliriz, sakral çakraya katkı olacaktır. Toprakta vakit geçirin, ağaçlara sarılın. Bu günlerde sağlam yapılarda bulunmak, afetlere karşı tedbirli olmak önemli.

Bu Uranüsyen Yeni Ay'ın teması "sahiplenme". Tüm burçlar için sahip olduklarını, bağımlılıklarını farkına varmak için taptaze enerjiler mevcut. Her burç için Yeni Ay gündemini sizinle paylaştım. Lütfen yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

Para konularında "ben" demek isteyeceksin. Ortaklı para konularında krizler yaşayabilirsin. Eş veya ortağının borçlarının yükünü almak zorunda kalabilirsin. Ödemelerini tamamlamak için bu dönemi iyi değerlendirmelisin. Ani para kayıpları yaşamaman adına önlemlerinim almalısın.


BOĞA

Hayatında dönüşüm sağlayacak kişiler bu dönemde hayatına girebilir. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. Ani aşk ilişkileri başlayıp, sonlanabilir. Manipülatif tavırlarla karşılaşabilirsin. Ruh eşi çalışmalarına katılabilirsin.


İKİZLER

Sağlığına çok dikkat emen gereken bir süreçtesin. İş ortamında kendini yormamaya özen göster. Yeni iş arkadaşları edinebilirsin. İş yerinde sana kriz çıkaranlar ile ani sonlanmalar yaşayabilirsin. 


YENGEÇ

Arkadaş ortamından ani bir aşk kapını çalabilir. Keyiflerine daha fazla zaman ayırmak isteyecek; hobilerin için para harcamaktan çekinmeyeceksin. Bağımlılıklarından kurtulmak için bu dönemi değerlendirebilirsin.


ASLAN

Taşınma gündemine gelebilir. Aile, toprak, miras konularında gelişmeler yaşayabilirsin. Babayla ilgili kriz çıkaran durumlar yaşanabilir. Yeni bir ev almak istiyorsan bu dönemde girişim yap veya niyet et. 


BAŞAK

Yakın çevre ve özellikle kardeşlerle ilgili sürpriz sorumluluklar yüklenebilirsin. Aniden seyahat etmen gerekebilir. Yakın çevren seni baskılıyormuş hissine kapılabilirsin. 


TERAZİ

Para konularında alma-verme dengeni sağlamak isteyeceksin; bu dengeyi kurmak için yeni atılımlar yapabilirsin. Aniden eline para geçebilir. Hesaplarını iyi yapmalısın, plansız masraflar gündeme gelebilir. Yeteneklerini paraya dönüştürmek isteyebilirsin. Bereket çalışmaları yapmak için uygun bir zamandasın.


AKREP

Kendin ile ilgili pek çok farkındalığı sağlayacak yeni enerjiler seni sarıyor. İç dünyanda dönüşümler yaşayacaksın. Artık bağımlılıklarını farkına varmalı ve bunları yeniliklerle dönüştürmelisin. Hayatının tüm alanlarında yenilik yapma gücüne sahipsin. Kişisel görünümünle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsin, daha sportif bir giyim tarzı edinebilirsin. 


YAY

Karmik olarak ödül veya cezalarını alacağın bir dönem; ne ektiysen onu biçiyor olacaksın. Kriz çıkaran, sürpriz durumlarla karşılaşabilirsin. İş ortamında kazalara dikkat etmelisin. İzolasyona maruz kalmamak adına bu dönemde daha dikkatli davranmalısın. Kendini kısıtlanmış hissedebilirsin, ruhsal olarak beslenmeyi unutma.


OĞLAK

Hayata bakışınla ilgili kararlı bir duruş sergileyeceksin. Gelecek planlamalarını sağlıklı bir biçimde gözden geçirebilirsin. Arkadaş ortamında krizli durumlar gelişebilir, çevreni yenilemek isteyebilirsin. Yalnız olanların arkadaş ortamında ansızın aşk kapılarını çalabilir. Ani seyahatlere çıkman gerekebilir.


KOVA

Sosyal statünle ilgili ani, kriz çıkaran durumlar yaşayabilirsin. Kariyerini, statünü korumak için kendini ortaya koyacaksın. Aile içi problemler yaşayabilirsin. Evinle ilgili sorumluluk alman gerekebilir.


BALIK 

Hayat görüşünle ilgili seni farklı felsefelere sürükleyecek yeni olaylar yaşayabilirsin. İnançlarına daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin. Yurtdışı ve akademik konularda sürpriz yenilikler seni bulacak, kendini bu enerjiye açmalısın. Evrenle olan bağlantın yükseliyor, korunduğunu hissediyorsun.


Yorumlar

Popüler Yayınlar