19 KASIM BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI

 19 Kasım Cuma saat 11.57'de 27 derece Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Hayatımızda tamamlamak istediklerimiz için bir tetik etkisi yaratacak. Bu tutulma ile alma-verme dengesini korumak isteyeceğiz. Kendi güvenli alanımızı yaratmak için harekete geçeceğiz. Özellikle Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları ve Ay burcu Boğa olanlar için bu ay değişimler yaşamak kaçınılmaz olacak. Natal haritanızda 27 derece ve yakınında bulunan gezegenlerimiz önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. 


Bu dönemde boğaz bölgesi, gırtlak, dil, ses telleri, ağız bölgesi, dişler, boyun, çene daha hassas olur, korunması gerekir. Bu organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olunmalı; kanamalar zor duracaktır. Boğaz çakranızı destekleyici olarak nane çayı tüketebilirsiniz; aynı zamanda mavi rengi bu dönemde hayatınızda artırabilirsiniz. Şarkı söylemek, düşüncelerinizi sesli bir biçimde dile getirmek bu dönemde rahatlatıcı olacaktır.


Birçok ilişki kopma noktasına gelebilir. Bu dönemde biten bir ilişkinin tekrar alevlenmesi çok zor olabilir. Tüm burçlar somut değerleri uğruna savaş veriyor olacak. Her burç için ay tutulması gündemini sizinle paylaştım. Lütfen yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

Para ile ilgili konularda seni zorlayan koşullardan sıyrılmanı sağlayacak fırsatlar elde edebilirsin. Yeni kazanç kapıları sana aralanacak, kendini bu enerjiye mutlaka açmalısın. Farklı yeteneklerini keşfedebilir, yeteneklerini paraya çevirmek isteyebilirsin. Parayı kendine çekmen için güzel bir süreçtesin. Ortaklı paran varsa ortağın veya eşin para kaybına sebep olabilir.


BOĞA

Kendini inanılmaz yorgun hissedebilirsin, kendini yormaman gereken bir zamandasın. Sağlığına dikkat etmeli, bel bölgeni korumalısın. Özellikle ilişkiler konusunda önemli farkındalıklar yaşayacak, hayatından ayrılmak isteyenleri serbest bırakacaksın. Bitişlere izin ver, yerine yenisi gelsin. Hayatın tüm yeniliklere gebe. Hayatında somutlaşmasını istediğin tüm hayallerini bu dönemde mutlaka yazmalısın; bunları gerçekleştirecek etkileri kolaylıkla hayatına çekebilirsin. 


İKİZLER

Kadersel etki altındasın. Can sıkıcı sürpriz durumlar gelişebilir. İzolasyona maruz kalmamak adına sağlığına çok dikkat etmelisin, kendini daha fazla koru. Aşk hayatındaki hareketlilik planlanmayan durumlar yaratabilir. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamamalısın. Çocuğu olanlar çocukla ilgili problemlerle uğraşabilirler. 


YENGEÇ

Sosyal çevrenle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsin. Yeni bir arkadaş ortamı sana iyi gelebilir. Hayallerinin somutlaştığına şahit olabilirsin. Gelecekle ilgili planlarını uygulamaya koymak için seni harekete geçirecek harika enerjiler mevcut, değerlendirmelisin. Tüm değerlerini sorguluyorsun.


ASLAN

Kariyerinle ilgili önemli gelişmeler yaşıyorsun. Statünü yükseltmek için önüne çıkan fırsatları değerlendirmelisin. Yükselmeni sağlayacak tetik etkisi başladı. Tanınabilirliğini artırabilirsin. Anneyle ilgili uğraşman gereken durumlar çıkabilir. Evli olanlar ailesine vakit ayırmayı ihmal etmemeli. 


BAŞAK

Yurtdışı ve akademik konularla ilgili tamamlanmalar yaşıyorsun. Beklediğin vize haberi varsa yakın zamanda sonuçlanabilir. Hayata bakışınla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsin. Bu dönemde reklam verebilirsin, popülariteni artırabilirsin. Ansızın yurtdışı ile ilgili konular hayat teman olabilir. Yeni bir ülkeye yerleşebilirsin; hayatında yer değişikliği söz konusu olabilir.


TERAZİ

Ortaklı para konularında artık "benim" demek isteyeceksin, değerlerine sahip çıkacaksın. Plansız harcamalar can sıkıcı olabilir. Ödemelerini bu dönemde düzenli yapman sana kazanç sağlar. Korkularınla yüzleşebilirsin, korktuğun şey başına gelebilir. Akışta kal.


AKREP

Hayatına kadersel olarak yenilik katacak insanları çekiyorsun. Yeni birileriyle tanışabilirsin. Hatta yalnız olanların evleneceği kişi hayatlarına girebilir. Evli olanların ise evlilikleriyle ilgili farkındalık yaşayacakları bir süreç, can sıkıcı durumlar yaşanabilir. Ortaklığı olanlar bu dönem sınavdan geçebilirler; birçok ortaklık sona erebilir veya yeni ortaklıklar gündeme gelebilir.


YAY

Sağlığına dikkat etmen gereken bir süreçtesin. Özellikle boğaz bölgeni çok iyi korumalısın. Söyleyemediklerini içinde biriktirmemelisin. İş ortamın ve çalışma arkadaşlarınla ilgili yeni gündemler yaşayacaksın. İş ortamında değişiklikler yaşayabilirsin.  İş yeri tadilatta olanları tamamlanma enerjisi destekleyecek. Yarım kalan projelerini tamamlamak için harekete geçmelisin.


OĞLAK

Keyiflerin için daha fazla zaman ayırmak isteyeceksin. İş hayatı seni yorsa da aşkta yüzün gülüyor. Beklenmedik, sürpriz bir aşk kapını çalabilir. Aşk hayatında tamamlanmalar yaşayacaksın, ne istediğine karar vereceksin. Çocuğu olanların çocukla ilgili konular daha fazla gündeminde olabilir.


KOVA

Taşınabilirsin. Taşınma ansızın gündemine gelebilir. Ev ile ilgili uğraşman gereken tadilat gibi sorunlar gündeme gelebilir. Baba ile ilgili konularla uğraşman gerekebilir. Evde her zamankinden daha fazla vakit geçirebilirsin. Aile kurmak isteyebilirsin.


BALIK 

Yakın çevre, komşular ve özellikle kardeşlerinle ilgili uğraş vermen gereken konular gündeminde olabilir. Özellikle para konularında başına iş açabilirler. Eğitim konularında şanslı bir dönemdesin. Zihinsel olarak kendini daha yorgun hissedebilirsin çok fazla düşünüyor olabilirsin. Artık düşüncelerini somutlaştırmak isteyeceksin.


Yorumlar

Popüler Yayınlar