6 EKİM TERAZİ BURCUNDA YENİ AY

 Ekim ayına Venüs ve Mars hariç tüm gezegenlerin Retro hareketiyle başlıyoruz. Gezegenlerin geri döngüsü bizlerde geç kalmış, baskılanmış hissi yaratsa da birçoğunun direkt hareketlerine dönüşleriyle ayı tamamlayacağız. Özellikle ikili ilişkiler konusunda zorlanmalar, değişimler yaşanabilir. "Sen-ben" ekseni arasında gidip geleceğiz. Bu ay ilişki şifalandırma çalışmaları, ruh eşi meditasyonları yapmak olumlu sonuçlar verecektir. Bencil tavırlar sergilemeyenler ise bu aydan en karlı çıkacak olanlar. Özellikle Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları için bu ay değişimler yaşamak kaçınılmaz olacak. 

Ekim ayının gökyüzü hareketleri ise şöyle;

4 Ekim Pluton direkt (27 Nisan'dan bu yana Retro)

11 Ekim Satürn direkt (23 Mayıs'tan bu yana Retro)

18 Ekim Jüpiter direkt (20 Haziran'dan bu yana Retro)

18 Ekim Merkür direkt (27 Eylül'den bu yana Retro)

6 Ekim 13 derece Terazi Yeni Ayı "başlangıç"

8 Ekim Venüs Yay burcunda 

20  Ekim 27 derece Koç Dolunayı "sonlandırma"

27 Ekim Ay Sirius kavuşumu "dilek"

31 Ekim Mars Akrep burcunda

 6 Ekim Çarşamba saat 16.05'te 13 derece Terazi burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Natal haritamızda Terazi burcunun bulunduğu evin alanlarında yepyeni enerjileri hayatlarımıza çekiyoruz. Natal haritanızda 13 derece ve yakınında bulunan gezegenler önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. Özellikle Terazi, Koç, Oğlak, Yengeç burçları ve Ay burcu Terazi olanlar için hayatlarında yenilik kaçınılmaz olacak.

Bu dönemde böbrek, üreterler, idrar kesesi, pankreas daha hassas olur, korunması gerekir. Bu organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. İnsülin problemi olanlar, şeker hastaları bu dönemde daha dikkatli davranmalılar. Kadınlar için regl dönemleri de daha sancılı olabilir. Tüm burçlar su tüketimini artırmalı. Sakral çakra çalışmaları yapmak, turuncu rengi bu dönemde hayatımızda artırmak da fayda sağlayacaktır. Bolca turuncu meyve ve sebze tüketebiliriz, sakral çakraya katkı olacaktır.

Bu Yeni Ay'ın teması ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik. Çevremizde yeni ortaklıklara şahit olabiliriz, diplomatik ilişkiler gelişiyor. Tüm burçlar için kibar bir iletişim ile sosyal ilişkiler oluşturmak, geliştirmek için taptaze enerjiler mevcut. Her burç için Yeni Ay gündemini sizinle paylaştım. Lütfen yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

İkili ilişkiler konusunda şanslı bir dönemdesin. Yeni ilişkiler başlatmak, mevcut ilişkilerini sağlamlaştırmak için bu dönemi değerlendirebilirsin. Diplomatik tavırlar sergileyebileceğin bir hava hakim. Sağlığına dikkat etmen gereken bir sürece girdin. Bu dönemde hayatına çok fazla insan girip çıkabilir.


BOĞA

İş ortamında yenilik yapmak istiyorsan tam zamanı! İş arkadaşlarınla ilişkilerini gözden geçireceksin. İş arayışında olanlar bu dönem güzel haberler alabilirler. Sağlığınla ilgili konularda hassas olmaya özen göster. Rutin alışkanlıklar edinmek istiyorsan bu yeni ay senin için yılın en doğru zaman dilimi. Spora başlayabilir, sürekli ertelediğin sanatsal etkinliklere veya kurslara başlayabilirsin; yapmak zor gelmesin, harekete geç, enerjiler seni destekleyecek.


İKİZLER

Taze aşk enerjileri auranı kaplıyor. Yalnız olanların aşk kapısını çalarken, beraberliği olanlar ise aşk pıtırcığına dönüşüyor. Evli çiftler bebek haberi alabilirler. Bu dönemde zevklerine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin ve kendin için para harcıyor olacaksın. Saçlarında değişiklik yapmak isteyebilirsin.


YENGEÇ

Yeni bir ev alma veya taşınma gündemine düşebilir. Uzun zamandır ev arayışı içindeysen bu dönemi iyi değerlendir. Aileyle ilgili yeni gündemler oluşabilir. Şu sıralar evine daha fazla vakit ayırıyor olacaksın. Evinde dekorasyon değişikliği yapmak istiyorsan tam zamanı, indirimleri yakalayabilirsin; şans senden yana.


ASLAN

Yakın çevren için koşturuyorsun. Kardeşlerle ilgili sorunlar çıkabilir. Takıldığın ortamları değiştirmek isteyebilirsin. Yepyeni düşünceler zihnini kaplıyor, parlak fikirleri uygulamaya koymak için biraz daha beklemelisin. Eğitimlere, seminerlere katılmak için harika bir dönemdesin. Organizasyonlar düzenlemek için de yılın en verimli dönemindesin.


BAŞAK

Para konularında yeni atılımlar yapabilirsin. Bu dönem çok paran gidiyor olsa da sana çokça geri döneceğini anımsa. Cüzdanını dolduracak taze bereket enerjilerini kendine çekmelisin. Bu dönemde bereket atölyelerine katılabilirsin. Kişisel yeteneklerini keşfedeceksin. Hobilerini paraya dönüştürmek istiyorsan tam zamanı, harekete geç.


TERAZİ

Zarif görünümünde değişiklik yapmanın tam zamanı! Her türlü kişisel bakım, estetik uygulamaları için yılın en verimli zamanındasın. Hayatınla ilgili istediğin her yenilik için niyet et. Hayatına yeni birileri girebilir. Özellikle bekar Terazi kadınları aşktan yana çok şanslılar, aşkta iletişim trafiğiniz artabilir. Spora başlamak için yılın en verimli zamanındasın.


AKREP

Karmik olarak ödül veya cezalarını alacağın bir dönem; ne ektiysen onu biçiyor olacaksın. Kriz çıkaran, sürpriz durumlarla karşılaşabilirsin. İzolasyona maruz kalmamak adına bu dönemde daha dikkatli davranmalısın. Kendini kısıtlanmış hissedebilirsin, ruhsal olarak beslenmeyi unutma.


YAY

Hayata bakışınla ilgili yeni farkındalıklar yaşayabilirsin. Arkadaş çevrende yenilik isteyebilirsin, yeni arkadaş ortamlarına girebilirsin. Sosyal çevrenden birileri sana zarar verebilir veya hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Geleceğinle ilgili yeni düşüncelere kapılıyorsun; pozitif kal, güzellikleri çek. 


OĞLAK

Kariyer konularında şanslı bir dönemdesin. Yeni projeler başlatmak için harika bir zaman dilimi. Uzun süredir beklenen bir terfi gerçekleşebilir. Sosyal çevren tarafından daha fazla konuşuluyor olacaksın, başarıların artıyor. Annenle ilgili konularla ilgilenmen gerekebilir.


KOVA

Yurt dışı ile ilgili konularda şanslı bir dönemdesin; herhangi bir planın varsa bu dönemde harekete geçmelisin. İnançlarına bu dönemde daha fazla vakit ayırmayı isteyebilir, ibadet edebilirsin. Akademik konularda çalışmaların varsa bu zaman dilimini değerlendir. Yeni çalışmalar yapmak için ilham perileri seninle.


BALIK 

Borçlarını kapatmanın tam zamanı. Ortaklı konularda ve özellikle maddiyatla ilgili yeni fikirler gündeme gelebilir. Dava açmak için uygun bir zaman. Vize başvurusu yapabilirsin. Bilinçaltındaki korkularla yüzleşecek olaylar yaşayabilirsin veya korkularınla yüzleşebilirsin. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar