20 EKİM KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

 Ekim ayına zorlayıcı bir enerji ile başlamış olsak da gezegenlerin Retro hareketlerinin sona ermesi ve Dolunay ile beraber gergin atmosfer artıp, dağılmaya başlayacak.

Ekim ayının gökyüzü hareketleri ise şöyle;

4 Ekim Pluton direkt (27 Nisan'dan bu yana Retro)

11 Ekim Satürn direkt (23 Mayıs'tan bu yana Retro)

18 Ekim Jüpiter direkt (20 Haziran'dan bu yana Retro)

18 Ekim Merkür direkt (27 Eylül'den bu yana Retro)

6 Ekim 13 derece Terazi Yeni Ayı "başlangıç"

8 Ekim Venüs Yay burcunda 

20  Ekim 27 derece Koç Dolunayı "sonlandırma"

27 Ekim Ay Sirius kavuşumu "dilek"

31 Ekim Mars Akrep burcunda

20 Ekim Çarşamba saat 14.56'da 27 derece Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Natal haritamızda Koç burcunun bulunduğu evin alanlarında sonlandırmak istediklerimiz için güç bulacak, beklediğimiz sonuçları, ödülleri alacağız. Natal haritanızda 27 derece ve yakınında bulunan gezegenlerimiz önem kazanıyor, kontrol edin veya astroloğunuza mutlaka danışın. Özellikle Koç, Terazi, Oğlak, Yengeç burçları ve Ay burcu Koç olanlar için bu dönemde sonuçlar almak kaçınılmaz olacak.


Bu dönemde baş bölgesi daha hassas olur, korunması gerekir. Başımızdaki organlara zorunlu olmadıkça cerrahi işlem yapılması önerilmez. Diş hekimi randevularınızı ileri tarihe ertelemeyi tercih edebilirsiniz. Estetik operasyonları için uygun bir dönem değil; kaş almak bile daha can yakıcı olabilir. Kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olunmalı; kanamalar durmayabilir. Migreni olanlar için bu dönem zorlu geçebilir, baş ağrıları herkes için can sıkıcı olabilir. Başa, yüz bölgesine masajlar yapın. Yüz yogası deneyebilirsiniz. Göz altı kremlerinizi şakaklarınıza kadar masaj yaparak uygulayın. Spora ve diyete başlamak için yılın en değerli zamanı; tüm burçlar için geçerli. Baş ağrıları yaşıyorsanız hayatınızda mor rengi artırın, incir tüketin ve inancınıza, ibadete vakit ayırın. Yine bu dönemde yantra meditasyonları da deneyebilirsiniz. Kırmızı çaylar tüketmek bu dönemde ekstra fayda sağlar.


Bu Dolunay'ın teması "ben". Hepimiz daha fazla ben demek isteyeceğiz. Dürtüsel davranabiliriz, hırçınlaşabiliriz yaramaz çocuk Mars'ın burcunda zorlayıcı bir Dolunay yaşıyoruz. Sakin kalmak zor olabilir, rekabet duygumuz artıyor. Fiziksel olarak daha fazla hareket etme ihtiyacı hissedebiliriz. Fevri tavırlar sergilenebilir, çabuk başlayıp çabuk biten durumlarla karşılaşabiliriz. Romantik ilişkilerde ayrılıklar yaşanmaması adına öfke kontrolü sağlanmalı. Bu dönemde biten bir ilişkinin tekrar alevlenmesi çok zor olabilir. Tüm burçlar değerleri uğruna savaş veriyor olacak. Her burç için Dolunay gündemini sizinle paylaştım. Lütfen yükselen burcunuzu okuyun.


KOÇ

Hayatınla ilgili radikal kararlar alabilir veya sonuçlar yaşayabilirsin. Kendini çok öfkeli hissedebilirsin, herkes sana karşı çıkıyormuş hissiyatında olabilirsin. Kendini frenlemen biraz zor olabilir. Kavgalara şahit olabilirsin veya kendini kavganın tam ortasında bulabilirsin. Hayatında bırakman gerekenleri sonlandırman için yılın son uyarısı. Enerjini doğru yönlendirip çok güzel sonuçlar elde edebilirsin. "Ben" dilini kullanmayı denemelisin. Kırmızı renkten bu dönem biraz uzaklaşmalı daha soft renkler tercih edebilirsin. 


BOĞA

Sürprizlere açık bir zaman dilimindesin. Karmik ödül veya cezalarını alacaksın. Kendini huzursuz hissedebilirsin, meditasyon yapmayı ihmal etme. Düşük tempolu müzikler dinlemek sana iyi gelecek. Bu dönemde daha fazla iyilik yapmaya özen göstermelisin.


İKİZLER

Yeni bir sosyal çevre edinebilirsin fakat bu kalıcı olmayabilir. Arkadaş ortamında fevri davranışların dikkat çekici olabilir. Geleceğinle ilgili kaygılanmak yerine harekete geçmelisin enerjiler seni tetikliyor, kararsızlığını bir kenara bırakacaksın. İndigo rengi bu dönem hayatında artırabilirsin. 


YENGEÇ

Terfi almayı bekliyorsan bu dönem gerçekleşebilir. Kariyer alanında uzun süredir savaş veriyorsan hediyelerini almaya hazır ol. Bu dönemde kariyer ile ilgili sorunlar gündeme gelse de bu ileri dönemde tamamlanmalara katkı sağlayacak bir süreç, fevri olma. Kariyer konularında duygusal davranmamaya özen göstermeli, teklifleri mantıkla değerlendirmelisin. Anneyle ilgili konular gündemde olabilir.


ASLAN

Yurtdışından veya akademik yaşamdan bir haber bekliyorsan sonuç kapında. Yeni projeler başlatmak isteyeceksin. İnançların konusunda daha kararlı olabilirsin. Kendini daha sabırsız hissediyor olabilirsin. Ani kararlar almamaya özen göster.


BAŞAK

Sonuçlanmasını beklediğin bir dava var ise bir gelişme yaşayabilirsin. Ortaklı para konularında artık "ben" demek isteyebilirsin. Beklenmedik bir miras gündeme gelebilir. Korkularınla yüzleşmene sebep olan bir olay yaşayabilirsin. Toprakta daha fazla vakit geçirmeli, kök çakra meditasyonları yapmalısın.


TERAZİ

Son zamanlarda gelgitli bir aşk hayatın var ise artık bu son buluyor. Hayatına yeni insanlar girebilir. Hem arkadaş çevren genişliyor hem de aşk trafiğin yoğun. Evliliklerde eşten kaynaklı kriz çıkaran durumlar yaşanabilir. Hayatında geride bırakman gerekenler için yılın en doğru zamanı; niyet et. Sağlığına özen göstermeyi ihmal etme.


AKREP

Baş bölgene çok dikkat etmelisin. Sinirsel rahatsızlıkların varsa bu dönemde kendini yıpratmamaya özen göster. Sosyal medya detoksu yapabilirsin, kabuğuna çekilmek sana daha iyi gelebilir. İş ortamında uğraşman gereken aksilikler çıkabilir. İş ortamında sana karşıt fikirlerle karşılaşabilirsin. Kırmızı rengi bu dönemde azalt. Kötü alışkanlıkların varsa bu dönemde bırakırsan kalıcılığı sağlarsın.


YAY

Yeni bir aşk ansızın hayatına girebilir, kalıcı olmayabilir. Sana keyif veren konularda krizler yaşayabilirsin. Konforunu sağlamada zorlanabilirsin. Anne ve babalar için çocuklar ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. 


OĞLAK

Ailenle ilgili konulara, özellikle babana daha fazla vakit ayırman gereken bir dönemdesin. Taşınabilirsin. Yeni bir ev, toprak, mülk edinebilirsin. Fevri davranışlar sergilemek kariyer hayatında dönülmez krizlere sebep olabilir, temkinli davranmalısın. 


KOVA

Özgün fikirlerini hayata geçirmenin tam zamanı! Uzun süredir zihnini kurcalayan yeni atılımların için harekete geçeceksin. Yakın çevre, kardeşlerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Plansız seyahatler olabilir, kazalara karşı önlemini almalısın. 


BALIK 

Para ile ilgili konularda rekabet duygun artıyor. Kendi paranı kazanmak isteyecek, maddi konularda özgürlüğe kavuşturacak atılımlar yapacaksın. Harcamaların bu dönem çoğalabilir. Hırsını doğru yönlendirirsen para kaynaklarını kolayca kendine çekebilirsin. Yeteneklerini paraya çevirebilirsin. Bu dönemde bereket çalışmaları yapabilirsin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar