22 MAYIS YENİ AY

Dünya'dan bakıldığında Ay, Güneş ile Dünya arasında olduğunda Yeni Ay olur. Yeni Ay esnasında Güneş ve Ay zodyakta aynı yerdedir. Yani Güneş İkizler burcundayken Ay da İkizler burcuna girdi ve Yeni Ay gerçekleşti(22 Mayıs 20.38/Ay 1° İkizler, Güneş 2° İkizler). Bu metot sayesinde Ay'ın burçlardaki seyrini ay takvimi olmadan hesaplayabiliriz. 

Yeni Ay yenilenme enerjisidir; başlangıçları sembolize eder. Yeni bir başlangıç yapmak istediğimiz, yeniden yapılandırmak istediğimiz konuları başlatmak için en uygun dönemdir. Bırakmak istediğimiz alışkanlıklardan kurtulmak için Yeni Ay fazı en etkili dönemdir. Birçok gezegen retro durumdayken köklü değişiklik ve yenilikler için uygun bir dönem olmasa da İkizler burcunda Yeni Ay bizlere özellikle iletişim, okuma, yazma, eğitim, hobi, yakın çevre, kardeşler ile ilgili konularda yeni ve yapılandırıcı enerjiler sunuyor.

İkizler burcunda Ay çok yönlü, konuşkan, ani, zeki, tutarsız, hareketli bir enerji sunmakta. Çabucak karar değiştirme eğilimindeki bu enerji retroların bizi geçmişle yüzleştirme tokadıyla olmadık kararlara sürükleyebilir. BU DÖNEMDE ANİ KARAR VERMEKTEN KAÇININ.

Spora, diyete başlamak için uygun bir dönem değildir; sonuç alamazsınız.

Natal haritanızda Ay hangi evde kontrol edin, Ay'ın enerjilerini bu evin konularında değerlendirebilirsiniz.

12 burcun aldığı Yeni Ay enerjileri:
(Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.)

KOÇ (21 Mart-21 Nisan)
Kardeşlerinle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsin; farklı bir tavra bürünmeyi tercih edebilirsin. Yeni bir hobi edinmeyi kendine adeta zorunlu kılabilirsin. Bu hafta iletişim trafiğinin yoğunluğu seni şaşırtmasın, telefonun susmayacak! Eğitimle ilgili konularda yoğunluğun artabilir, gözlerini dinlendirmeyi ihmal etme.

BOĞA (21 Nisan-20 Mayıs)
Para konularında yenilikçi yaklaşımlar sergileyebilirsin; harcamalarınla ilgili artık bir gelir gider tablosu yapmayı isteyebilirsin. Banka hesaplarında, ödemelerle ilgili bir aksaklık yaşanabilir; kontrol etmeyi ihmal etme.

İKİZLER (20 Mayıs-21 Haziran)
Yeni başlangıçlar için bir çocuk gibi heveslisin. Lütfen sakince emin adımlarla ilerle. Görünüşünle ilgili değişiklik yapmayı isteyebilirsin; Venüs'ün burcunda retro durumda olduğunu unutma. İmaj değişikliği için uygun bir dönem değil.

YENGEÇ (21 Haziran-21 Temmuz)
Beklenmedik süprizlerle karşılaşabilirsin, bunlar moralini bozmasın Haziran senin ayın olacak. Bazı kadın düşmanlarının varlığından da haberdar olabilirsin. Ani tepkiler vermekten kaçınmalısın.

ASLAN (21 Temmuz-21 Ağustos)
Arkadaşlarınla ilgili yeni kararlar alıp, bazı arkadaşlarını hayatından çıkarmayı tercih edebilirsin. Rafa kaldırdığın hayallerini gerçekleştirmek için artık bazı somut adımları atmayı isteyebilirsin. Aceleci davranmaktan kaçınmalısın.

BAŞAK (21 Ağustos-21 Eylül)
Herkes seni konuşacak! Özellikle iş hayatında yakaladığın başarılarla sosyal çevrende takdire şayan olacaksın. İş ve kariyer konularında yenilikçi bir tutum sergileyebilirsin.

TERAZİ (21 Eylül-23 Ekim)
Her türlü meditatif faaliyetlere yöneldiğin bir döneme giriyorsun. Din ve inançlar konusunda hassas bir tutumda olabilirsin. Yüksek eğitim konularında bir adım atmayı isteyebilir, fırsatlar yakalayabilirsin. Yeni bir sertifika programı da senin için iyi bir fikir olabilir. Uzun zamandır ertelemek zorunda kaldığın yolculuğunu planlayabilirsin.

AKREP (23 Ekim-22 Kasım)
Rüyaların fazlalaşıyor. Metafizik konularına felsefi yaklaşımla daha fazla kafa yorabilirsin. Vergi, kredi kartı borcu gibi her türlü giderini kontrol etmelisin.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)
İkili ilişkilerde ılımlı bir enerjiylesin. Yalnız bir Yay burcuysan kalbini ısıtacak yeni biriyle tanışabilirsin. Birlikteliği olan bir Yay burcuysan bu dönem aşk pıtırcığı olacağını söylemem gerek, romantik bir sürprizle karşılaşabilirsin.

OĞLAK (21 Aralık-22 Ocak)
Sağlık konusunda iyileştirici enerjiylesin. Uzun süredir sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşayan bir Oğlak burcuysan şifa kapında. Omuzlarını, kollarını, ellerini ve parmaklarını özellikle korumalısın minik ağrılar hissedebilirsin; ilaca alternatif olarak papatya çayı tercih edebilirsin ağrılarını yumuşatacak.

KOVA (22 Ocak-22 Şubat)
Yeni bir hobi edinmeyi tercih edebilirsin. Yalnız bir Kova burcuysan yeni flört kapında. Birlikteliği olan bir Kova burcuysan ilişkini sorgulayabilirsin.

BALIK (22 Şubat-21 Mart)
Ev dekorasyonunda değişiklik yapmayı isteyebilirsin. Ev ve aile konularında yeni gündemler oluşabilir. Babayla çatışmalar yaşanabilir, anne tarafından duyumlar alabilirsin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar